OFERIM VIAȚĂ DESIGNULUI

Știm cât de important este pentru tine ca fiecare element al amenajării pe care o propui clienților tăi să fie potrivit integrat în imaginea de ansamblu, dar și benefic pentru stilul de viață și cel al activităților zilnice desfășurate într-un spațiu. Fiind cel mai sustenabil material care poate fi procesat, bușteanul de lemn din care provine furnirul reprezintă raportul ideal între regenerabil și estetic, putând fi reinterpretat într-o varietate de concepte creative, oferind libertate formelor arhitecturale și diverselor elemente de design interior.

SOLUTII CU STIL

Unicitatea furnirului ca material este reprezentată de adaptabilitatea acestuia, putând fi nu doar parte componentă a pieselor din mobilier prin folosirea diverselor tehnici precum tehnica cu inserții cu lemn sau cea de încrustare, ci și în mod individual, pentru diverse artificii de decor și concepte creative de amenajare. Furnirul se obține prin atenta selecție a lemnului, care trebuie să îndeplinească o serie de condiții legate de dimensiune, culoare, formă și structură și poate scoate orice design din anonimat, prin unicitatea și versatilitatea care îl caracterizează.

ESENȚE RARE CARE DAU PERSONALITATE

DRIAL vine în ajutorul tău cu o varietate de tipuri de furnir, din esențe rare (nuc european, ulm, salcâm, paltin, nuc american, păr, sorb, stejar roșu), care pot fi integrate cu succes în orice proiect și în orice buget care îți este alocat, conferind suprafețelor în care este integrat eleganță și rafinament. Textura, culoarea și mai ales forma finită obținută prin lăcuirea sau băițuirea furnirului în stare naturală, îți permit să transformi orice produs într-unul cu caracteristici unice, personalizate în funcție de stilul spațiului care urmează să fie amenajat.